Bronze Member Username: GrubPost Number: 29 Registered: Nov-06 | hope this isnt to dumb, when i unzip a downloaded channel list and open it a menu comes up asking what program i want to open it with, note pad word pad....hope someone can help. thks |
Bronze Member Username: GrubPost Number: 30 Registered: Nov-06 | also the file is .cmproj format |
Gold Member Username: PrfrmnjPost Number: 1294 Registered: Oct-05 | You need to download and install Channel Master. That is the format for that channel list you have. |
Bronze Member Username: GrubPost Number: 31 Registered: Nov-06 | great, do i get that from where i downloaded the list or does it matter where i get it thks... you helped me before and i thank you again..btw any suggestions on where i get it |
Gold Member Username: LeewXXXX!!WWWW, Yokosuka, ... Holla Back Y... Post Number: 1260 Registered: Jan-06 | Channelmaster is a FTA editing software. You can upload your channel list from your receiver and edit allows you to delete, move, and rename channels and satellites. It saves a lot of time and doesn't force you to push the buttons on the remote all the time newest update is below some receivers you need to upload the channels from your receiver using the loader for your receiver. Some you can upload it directly |
Bronze Member Username: GrubPost Number: 33 Registered: Nov-06 | thks jen and pr iam going to get it now from your link ... i'll let you know thanks your all great |
Bronze Member Username: GrubPost Number: 34 Registered: Nov-06 | thats great i can open the file now and play around with it thks again...if i can help you..i fix boats.atvs.sleds |
Gold Member Username: LeewXXXX!!WWWW, Yokosuka, ... Holla Back Y... Post Number: 1261 Registered: Jan-06 | |
Gold Member Username: PrfrmnjPost Number: 1299 Registered: Oct-05 | Mira fresca! Deja de estar moviendote asi! Just kidding!!!! |
Bronze Member Username: GrubPost Number: 35 Registered: Nov-06 | are you rubbing your bumb on me lol..thks again |
Gold Member Username: LeewXXXX!!WWWW, Yokosuka, ... Holla Back Y... Post Number: 1264 Registered: Jan-06 | Mira PRFRMNJ ! Te gusta como me muevo ? |
Gold Member Username: PrfrmnjPost Number: 1300 Registered: Oct-05 | Lo mas que me gusta son las curvas que vienen con el movimiento! LOL |
Gold Member Username: LeewXXXX!!WWWW, Yokosuka, ... Holla Back Y... Post Number: 1265 Registered: Jan-06 | aaahaha... te gusta mi culito... |
Bronze Member Username: GrubPost Number: 36 Registered: Nov-06 | help i don't comprehend, i hope i'm not the idiot i haven't learn't that language..spanish..almost looks like french..j'ne comprende pas..i don't speak french either i only know i dont understand...although your help was perfect |
Gold Member Username: PrfrmnjPost Number: 1302 Registered: Oct-05 | Maybe! Just don't hurt me! LMAO |
Gold Member Username: LeewXXXX!!WWWW, Yokosuka, ... Holla Back Y... Post Number: 1266 Registered: Jan-06 | Alright...alright...do You know PRFRMNJ that I love you! and I'll never hurt you! |
Silver Member Username: Arande2400dB could probably d..., SouthWest Mi... Too Many DBs... Post Number: 750 Registered: Dec-06 | Pizza Www.Dominos.com Www.PapaJohns.com Www.RoundTablePizza.com Www.NYPizzeria.com Www.NatsPizza.com Www.GodFathers.com Www.ZPizza.com Www.Donatos.com Www.LittleCaesar.com Www.JetsPizza.com Www.AustinsPizza.com Www.Marcos.com Www.CicisPizza.com Omg the word Pizza make any sense to me now!!! WHY!!!!!!!!!!! I mean look at the word. It seems loose. "Pizza," I mean just read this next Paragraph. Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza Pizza pizza |
Silver Member Username: Minn_rocksH-Town..... Post Number: 223 Registered: Aug-06 | Hey Jen..how come you never show your face??and those legs are bigger than my ...LMAO. |
Gold Member Username: PrfrmnjPost Number: 1303 Registered: Oct-05 | I luv u 2! |
Silver Member Username: Minn_rocksH-Town..... Post Number: 224 Registered: Aug-06 | ME 3 JEN..LOL |
Gold Member Username: LeewXXXX!!WWWW, Yokosuka, ... Holla Back Y... Post Number: 1267 Registered: Jan-06 | woo-hoo...I am happy!!! |